Sidor

onsdag 9 april 2014

Parallellotröja & fler dregglisar

Igår var jag ledig några timmar innan stora sonen skulle till Karolinska. Sytid alltså, men det blev nåt helt annat än det jag funderat på. Upptäckte att liten behöver fler tröjor så var ju tvungen att börja på en. Det blev mörkblå velour och interlock med gitarrer fram och i bandkant i halsringning och muddar.

Snabbt besök på KS hos specialist tandläkaren. Sen shoppade vi gummistövlar och snacks på Åhlens innan vi åkte hem, det blev lite "picknick" på tåget hem :)

Sydde färdigt tröjan idag, med matchande dregglis. Och så var jag ju tvungen att slänga ihop ett par dregglisar till, det verkar behövas många! Nu blev det knäppning från olika håll, ska testa om nåt håll är bättre. Fast det berodde mest på trötthet då :P. Nöjd i alla fall, hoppas liten trivs i tröjan på dagis imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

SÖDERTÄLJE, Sweden, Sweden
Här har jag har skrivit en del om egna erfarenheter av att använda och sy tygblöjor. Sen har det blivit lite om andra saker som jag börjat sy. Några inlägg om Asperger som vi har i familjen har det också blivit samt lite om EC. Hoppas att bloggen kan vara av intresse och till hjälp för någon. Ha en bra dag!

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *